Nieuwste Engelse sprookje gaat nu opnieuw naar de drukker/update: zijn binnen!

Ze zijn binnen! Woon je in het Sidhadorp dan kan ik een exemplaar komen brengen. De prijs is € 13,50 plus €5, 00 verpakkings- en verzendkosten voor buiten het Sidhadorp.

…….ik ga er opnieuw een aantal laten drukken. De pilot versie van “The Mystery Of The Heavenly Harp” zag er nl. goed uit. Die zijn bestemd voor de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag die daarom heeft gevraagd en voor mensen die een boekje besteld hebben.

Ook ben ik bezig aan mijn 8ste (Pdf, NL) en 9de (hardback, Eng) sprookjesboekje van dit jaar. Weer een aflevering van de Saartje Braafhart-reeks.

Illustratie uit de Engelse uitgave.

Mijn 10de boekje (ook A5) is non fiction en gaat over twee actievoerders uit Amsterdam die tegen gentech proefvelden streden. Ik mocht hun dossier inzien en heb de belangrijkste punten op een rijtje gezet. Er is al door drie mensen op ingetekend. Het gaat van de week naar de drukker nadat het is nagekeken door een vriendin. Het zal eveneens € 13,50 gaan kosten plus €5, 00 verpakkings- en verzendkosten. Bestellen van alle boekjes kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *