Mijn Engelse boekje ” The Wedding of Susy Braveheart And White Hair The Dwarf” is naar de drukker.

My little English book (A5) The Wedding of Susy Braveheart And White Hair The Dwarf” will be printed and we will see the result next Wednesday!

Het is zo ver, dit boekje heeft veel zweetdruppeltjes gekost maar nu weten we volgende week hoe het boekje er uit gaat zien. Deze keer heb ik het niet via de HEMA laten drukken (het zijn eigenlijk fotoalbums) maar ik heb geleerd met Publisher te werken. Eerst was het nog moeilijk ook zelf het omslag te maken, maar met een beetje hulp van iemand die goed in rekenen is, is dat ook gelukt! Volgende week woensdag zien we het resultaat van een proefdruk. Spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *