Weer een opdracht; nu een doopschilderijtje

Een poosje geleden krijg ik een opdracht voor een doopschilderijtje. Het kindje wordt in Griekenland gedoopt en woont in Amsterdam. Er moesten een paar onderdelen opstaan: Geloof, Hoop en Liefde, een wens van de oma, grachtenhuisjes, de berg Olympus, een staalblauwe (Griekse) lucht en de datum van de doop.

Later kreeg ik een afbeelding van de kerk waarin het kind gedoopt zal worden. Helaas kon ik geen foto op internet vinden van de voorgevel wel van opzij en heb dus zelf een reconstructie gemaakt. Hier mee ben ik aan de slag gegaan en heb eerst een paar schetsen gemaakt De opdrachtgeefster zal zelf een lijst uitzoeken bij de lijstenmaker.

Zie hier onder het resultaat:

Opdracht voor een doopschilderijtje: 12 x 17 cm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *