De lucht vanaf ongeveer 7 uur tot ongeveer half 12

Vandaag heb ik de lucht bekeken vanaf ongeveer 7 uur tot ongeveer half 12 in de ochtend. Vooral omdat er soms zulke prachtige luchten bij zitten. Maar bij de eerste foto valt op dat er ´s nachts vliegtuigstrepen zijn gevormd. Sommige mensen noemden dit chemtrails. Dat wordt extra duidelijk als het licht wordt. Dan komen er ook nog eens strepen bij. Tegen half 12 is de lucht helemaal bedekt met uitgewaaierde vliegtuigstrepen. Tegen drieën keek ik nog eens en is het nog steeds “bewolkt” (laatste 2 foto´s.) En dat niet alleen in Nederland maar in de ons omringende landen ook. Zie de afbeelding onder de foto´s. Dat is toch vreemd. En dat is niet de eerste keer dat ik dat zie. Het is al veel langer aan de gang, zo blijkt. Het wordt tijd dat de Nederlandse regering openheid van zaken geeft wat dit eigenlijk voor fenomeen is, andere landen zoals Duitsland gingen haar al voor. Als je op de foto´s klikt, krijg je een groter beeld.

Buienradar overzicht 3 november 2018 tweet
Buienradar overzicht 3 november 2018 tweet

“Op deze vergrote satellietbeelden van buienradar van vanmorgen 8:15u zijn duidelijk streepvormige wolkenformaties te zien over een gebied van zuid-oost Engeland en noord-Frankrijk tot z-o Denemarken en tot diep in Duitsland. Kris-kras wolken. Verklaar dat nou eens, weermensen.” Commentaar van @e-rik (tweet van vandaag).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *