Weer een mooie lucht vanmorgen, een bijzonder interview en een schilderij voor baby Joppe!

Mooie lucht 2 november 2018
Mooie lucht 2 november 2018

Verder zag ik het interview van Rachel Parent met Dewayne Lee Johnson vanmorgen, die het eerste proces tegen Monsanto won omdat de multinational op de herbicide Roundup niet vermelde dat het kankerverwekkend is en daardoor werd Lee ziek. In zijn eigen bedrijf werkt hij niet met dit middel maar door een contract met een school moest hij het wel gebruiken. Meditatie en yoga houdt hem op de been.  Indrukwekkend.

Gepubliceerd op 1 nov. 2018

Rachel Parent interviews Dewayne “Lee” Johnson, the man who sued Monsanto and won!
On August 10, 2018, Mr. Johnson won the first court case against Monsanto proving the link between Roundup and his non-Hodgkin’s lymphoma. The jury awarded Johnson $289 million in actual and punitive damages, and found that Monsanto acted maliciously by failing to warn consumers of cancer risks posed by the herbicide.
 
Geboorteschilderijtje

Gisteren maakte ik een geboorteschilderijtje compleet omdat baby Joppe was geboren! Hartelijk gefeliciteerd iedereen!
Geboorteschilderijtje Joppe, opdracht Miep Bos, trotse Oma
Geboorteschilderijtje Joppe, opdracht Miep Bos, trotse Oma
Geboorteschilderijtje Joppe, opdracht Miep Bos
Geboorteschilderijtje Joppe, opdracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *