De zoektocht naar Prins Rana

Dit is de titel van het boekje van de Saartje Braafhart-reeks nummer 11. Dit heb ik geschreven en is nu klaar. (PDF.) Meer info over meditatie (TM) waar dit boekje naar verwijst, klik hier.

The English translation is ready! It is a booklet. The Saartje Braafhart-series nummer 12. Are you interested, mail us. See more below.

Korte inhoud:

 Een huwelijksaanzoek van de vijand. Een verborgen goudschat. Een zoektocht naar een prins die al zes jaar vermist wordt. Een uitputtende reis van twee dappere ridders in India. Een wilde kat die hun leven redt. Een yogi die in een grot woont en zijn geheugen kwijt is. Een spectaculaire ontsnapping op de rug van een vriendelijke draak. Een hevige sneeuwstorm. Een meditatiemethode die zorgt dat je vijand je vriend wordt. Dit zijn de ingrediënten van het verhaal “De zoektocht naar Prins Rana”.

ISBN/EAN 9789083135939

Miep Bos (tekenakte, KABK, Den Haag) mediteert (TM, Transcendente Meditatie) sinds 1975 en dit inspireerde haar om het mediteren in dit verhaal te verwerken.

English booklet

In short:

A marriage proposal from the enemy. A hidden gold treasure. A search for a prince who has been missing for six years. An exhausting journey of two brave knights in India. A wild cat that saves their lives. A yogi who lives in a cave and has lost his memory. A spectacular escape on the back of a friendly dragon. A heavy snow storm. A meditation method that turns your enemy into your friend. These are the ingredients of the story ‘The search for Prince Rana’.

More info about meditation (Transcendental Meditation brought to the West by Maharishi Mahesh Yogi, TM), this is the meditation technique the booklet is referring to, citizens in the USA click here.

Citizens in the UK click here.

Maharishi explains.

2 April 2003, Press Conference Highlights

Opening Remarks

Maharishi: ‘Jai Guru Dev. . . I came out of India, the Himalayas, with the blessings of Guru Dev, thinking that the knowledge that we want to spread in the world is so useful, so comprehensive, at the same time so simple, that it can lay open a very bright fortune for all mankind. ‘

MORE: https://press-conference.globalgoodnews.com/archive/april/03.04.02.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *