Aluminium Age

2-12-2019

Aluminium Adjuvants in Vaccines: Missing Information

Quote: “We live in the ‘Aluminium Age’ and the modern world would be a lesser place without aluminium. However, it is time that we accept that aluminium is inimical to living processes and that we must only continue to use it when it has been proven to be both effective and safe. Source. Professor Chris Exley in The Hippocratic Post.

Vertaling:

Aluminium toevoegingen in vaccins: informatie die mist.

Fragment: “We leven in het aluminium tijdperk en de moderne wereld zou een mindere plaats zijn zonder aluminium. Maar het wordt tijd dat accepteren dat aluminium vijandig is voor levende processen en dat we het alleen moeten blijven gebruiken wanneer het is bewezen is dat het én effectief is én veilig. Bron. Professor Chris Exley in The Hippocratic Post. Dit betreft ook aluminium in vaccins.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *