Sidhadorpmarkt was een succes

Afgelopen zaterdag was het weer Sidhadorpmarkt. Deze keer extra feestelijk omdat het hernieuwde pleintje bij de Zenith officieel in gebruik werd genomen door wethouder Nelly den Os en bewonersconsulent Hassan Arslan.

Opening pleintje bij Zenith, foto Miep Bos

Mijn kleurplaten gingen vlot weg ik heb er zo´n 35 weggegeven. Roodkapje was favoriet maar ook de voetballer ging goed. Een mevrouw in een rolstoel, die bij mijn kraam kwam, is dol op kleuren en kleurt samen met een vriend die Parkinson heeft, daarom koos ze voor haarzelf Roodkapje en voor haar vriend een kleurplaat met grotere oppervlakken zodat hij toch redelijk in zal kunnen kleuren. Vaak denken we er niet bij na dat mensen met een beperking ook graag kleuren. Ik zal deze groep dan ook noemen in mijn nog te verschijnen kleurplatenboek. Wanneer die verschijnt is afhankelijk van hoe snel ik een aantal kleurplaten kan maken. Een jong meisje was eigenlijk nog te jong voor de Roodkapje kleurplaat (te gedetailleerd) maar wilde die persé hebben. Daarna vroeg zij haar ouders om kleurpotloden voor haar te kopen. Die had ze blijkbaar nog niet. Een ander kind vond het prachtig dat er ook kabouters op staan. Al met al een gezellige, nuttige en mooie dag.

Plekje voor mijn kleurplaten op de Sidhadorpmarkt

Voor uitgebreidere informatie klik hier op de officiële nieuwssite van het Sidhadorp, het artikel op de gemeentelijke site en zie het verslag en foto´s van de Flevo Post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *