Oprah promoot vaccins en dat is onbegrijpelijk

Vax NotOprah will be on a nationwide tour in 2020 to promote Pfizer vaccines. This contrasts with Pfizer’s being fined Billions for fraud and Oprah’s former guests who have told her of the damage to their families due to vaccines.“: More. https://www.facebook.com/WeAreJoshuaC…

Nederlandse vertaling van de site:

Oprah zal op een natie-wijde toer gaan in 2020 om vaccins van Pfizer te promoten. Dit is contrast met het feit dat Pfizer wordt veroordeeld tot het betalen van miljarden dollars vanwege fraude en dat Oprahs eerdere gasten haar hebben verteld over de schade die toegebracht is aan hun families vanwege vaccins. Er is ook bewijs dat Oprah een paar weken voor dat ze longontsteking kreeg een vaccin tegen longontsteking heeft gekregen. Bood Pfizer aan om haar te sponsoren tijdens haar toer om te voorkomen dat ze zou spreken over het feit dat hun vaccin haar ernstig ziek heeft gemaakt? Ouders staan elke keer klaar om te protesteren tegen haar misleidende vaccinepromotie (vertaler: negen steden in de USA) als ze dit tijdens haar toer ergens verdedigt.

2 en 3 december 2019: WHO wetenschappers vragen zich af of vaccins wel veilig zijn. Bron.

Gelukkig Nieuwjaar!

Beste mensen, die af en toe op mijn blog kijken, het jaar begon al goed door dat ik een opdracht kreeg voor een herinneringsschilderijtje dat over een 50-jarig bruiloftsfeest gaat. Het is leuk geworden, en meet slechts 6 x 8 cm.

Ook kreeg ik een opdracht voor een ander doopschilderijtje voor dezelfde familie.

Verder ben ik bezig aan een boekje over sneeuwpoppen. Het is de bedoeling om ook wat kleurplaten te tonen. Ben er hard aan bezig!

Fragment uit het besproken boekje.

Teken de petitie van De Gentechvrije Burgers!

5 September is door de Minister van Infrastructuur en Waterstaat (hierna: IenW) vergunning verleend, met kenmerk GGO C/NL/13/02. De beschikking is op 16 september 2019 aan Suntory Holdings Limited verzonden.
Op 21 oktober 2013 had Suntory Holdings Limited een aanvraag ingediend.
Het zijn snijbloemen van een anjer met gewijzigde bloemkleur. Reageren kan tot 6 weken na 17 september 2019. (uit de bekendmaking.)

Naar de petitie. Meer info van de Gentechvrije Burgers zelf.

English text below.

“Teken de petitie van De Gentechvrije Burgers!” verder lezen

Californië waarschuwt voor gezondheidsrisico´s bij blootstelling van mobieltjes.

Shaking My Head Productions Gepubliceerd op 24 jan. 2018 California Warns About Cellphone Exposure And Health Risks Dec 16, 2017 @ 10:37 AM | Alice G. Walton , Contributor The connection between cell phone radiation and health risks is far from settled—but it’s strong enough that the California Department of Public Health (CDPH) has issued guidelines on how to minimize one’s exposure.