De zoektocht naar Prins Rana

Dit is de titel van het boekje van de Saartje Braafhart-reeks nummer 11. Dit heb ik geschreven en is nu klaar. (PDF.) Meer info over meditatie (TM) waar dit boekje naar verwijst, klik hier.

The English translation is almost ready! It will be a booklet. de Saartje Braafhart-series nummer 12. See more below.

Korte inhoud:

 Een huwelijksaanzoek van de vijand. Een verborgen goudschat. Een zoektocht naar een prins die al zes jaar vermist wordt. Een uitputtende reis van twee dappere ridders in India. Een wilde kat die hun leven redt. Een yogi die in een grot woont en zijn geheugen kwijt is. Een spectaculaire ontsnapping op de rug van een vriendelijke draak. Een hevige sneeuwstorm. Een meditatiemethode die zorgt dat je vijand je vriend wordt. Dit zijn de ingrediënten van het verhaal “De zoektocht naar Prins Rana”.

ISBN/EAN 9789083135939

Miep Bos (tekenakte, KABK, Den Haag) mediteert (TM, Transcendente Meditatie) sinds 1975 en dit inspireerde haar om het mediteren in dit verhaal te verwerken.

English booklet

In short:

A marriage proposal from the enemy. A hidden gold treasure. A search for a prince who has been missing for six years. An exhausting journey of two brave knights in India. A wild cat that saves their lives. A yogi who lives in a cave and has lost his memory. A spectacular escape on the back of a friendly dragon. A heavy snow storm. A meditation method that turns your enemy into your friend. These are the ingredients of the story ‘The search for Prince Rana’.

More info about meditation (Transcendental Meditation, TM), this is the meditation technique the booklet is referring to, citizens in the USA click here.

Citizens in the UK click here.

Aquarellen van oudoom uit Indonesië

Onze oudoom Harry Venselaar was tekenleraar en maakte in de tijd dat hij in voormalig Nederlands-Indië was een aantal aquarellen. Drie daarvan hebben wij geërfd via onze moeder. Wie weet wat ze voorstellen. Het is voor de Tweede Wereldoorlog geschilderd.

Atelierroute

Zomerexpositie en open ateliers georganiseerd door Kunstkring Lelystad.

Acht kunstenaressen, ik doe mee in het atelier van Ineke van Leeuwen, aan de Nieuwe Waterweg, Lelystad, tonen hun werk in Het Vegetarisch Restaurant en in een atelier. De expositie in Het Vegetarisch Restaurant duurt van 8 juli tot 1 oktober. De ateliers zijn tijdens de Zomerweek van 30 juli tot en met 6 augustus geopend op zaterdag 31 juli, zondag 1 augustus, dinsdag 3 augustus en op donderdag 5 augustus van half 2 tot half 5. (En tevens op afspraak).

New booklet

6-12-21. The printer has printed my new A5 booklet. `A children´s picture book that´s also a coloring book’. Costs: 5 euro + 5 euro shipping costs, ask for the shipping costs outside The Netherlands by e-mail miep(a)http://miepbos.nl

12-6-21 Er is een nieuw boekje van mij verschenen in het Engels: `A children´s picture book that´s also a coloring book’. Het geniete boekje is vandaag van de drukker gekomen. Kosten 5 Euro en 5 Euro verzend – en verpakkingskosten. Binnen het Sidhadorp gratis bezorgd. Het verscheen ook in het Nederlands maar dan met rijmpjes. Dat is een Pdf. In te zien bij de Koninklijke Bibliotheek.

Crowdfunding TM-Centrum

Het Sidhadorp in Lelystad heeft als doel om door middel van Transcendente Meditatie een invloed van vrede en verbinding te creëren: zowel voor het individu als voor het bewustzijn van de gehele samenleving. Met het nieuwe TM-centrum dragen wij hieraan bij.

Meer info klik hier.