De zoektocht naar Prins Rana

Dit is de titel van het boekje van de Saartje Braafhart-reeks nummer 11. Dit ben ik aan het schrijven en tekenen.

Als koningin Lunea een aanzoek krijgt van koning Pepijn, terwijl haar man prins Rana nog steeds vermist is, vraagt ze aan de dapperste ridders van haar land haar te helpen en opnieuw op zoek te gaan naar prins Rana. Zullen ze hem vinden en hiermee ook een oorlog met het buurland voorkomen? Natuurlijk vervullen de bewoners van kasteel Druivenweelde, Zwart Oor en Drakie ook weer een heldenrol en tenslotte komt alles weer goed.

ISBN/EAN 9789083135939

Miep Bos (tekenakte, KABK, Den Haag) mediteert (TM) sinds 1975 en dit inspireerde haar om het mediteren in dit verhaal te verwerken.

Aquarellen van oudoom uit Indonesië

Onze oudoom Harry Venselaar was tekenleraar en maakte in de tijd dat hij in voormalig Nederlands-Indië was een aantal aquarellen. Drie daarvan hebben wij geërfd via onze moeder. Wie weet wat ze voorstellen. Het is voor de Tweede Wereldoorlog geschilderd.

Atelierroute

Zomerexpositie en open ateliers georganiseerd door Kunstkring Lelystad.

Acht kunstenaressen, ik doe mee in het atelier van Ineke van Leeuwen, aan de Nieuwe Waterweg, Lelystad, tonen hun werk in Het Vegetarisch Restaurant en in een atelier. De expositie in Het Vegetarisch Restaurant duurt van 8 juli tot 1 oktober. De ateliers zijn tijdens de Zomerweek van 30 juli tot en met 6 augustus geopend op zaterdag 31 juli, zondag 1 augustus, dinsdag 3 augustus en op donderdag 5 augustus van half 2 tot half 5. (En tevens op afspraak).

New booklet

6-12-21. The printer has printed my new A5 booklet. `A children´s picture book that´s also a coloring book’. Costs: 5 euro + 5 euro shipping costs, ask for the shipping costs outside The Netherlands by e-mail miep(a)http://miepbos.nl

12-6-21 Er is een nieuw boekje van mij verschenen in het Engels: `A children´s picture book that´s also a coloring book’. Het geniete boekje is vandaag van de drukker gekomen. Kosten 5 Euro en 5 Euro verzend – en verpakkingskosten. Binnen het Sidhadorp gratis bezorgd. Het verscheen ook in het Nederlands maar dan met rijmpjes. Dat is een Pdf. In te zien bij de Koninklijke Bibliotheek.

Crowdfunding TM-Centrum

Het Sidhadorp in Lelystad heeft als doel om door middel van Transcendente Meditatie een invloed van vrede en verbinding te creëren: zowel voor het individu als voor het bewustzijn van de gehele samenleving. Met het nieuwe TM-centrum dragen wij hieraan bij.

Meer info klik hier.