Mijn Engelse boekje is vandaag aangekomen. My English book came today.

De proefdruk van Susy Braveheart is vandaag aangekomen! Trots! Ik heb opdracht gegeven voor een aantal exemplaren en nu weet ik de exacte prijs. Het zal € 12,50 gaan kosten, exclusief verzendkosten. Wil je al een boekje bestellen, e-mail me dan. Ze zullen over een week klaar zijn.

English

Today I did receive two copies of my English book “The Wedding Of Susy Braveheart and White Hair The Dwarf” from the printer. Very proud! I have ordered several books now, which you can buy in a week or so. If you live outside of Holland e-mail me. The book itself will cost € 12,50 (without shipping costs). Do you already want to order this book please send me an e-mail.

Mijn Engelse boekje ” The Wedding of Susy Braveheart And White Hair The Dwarf” is naar de drukker.

My little English book (A5) The Wedding of Susy Braveheart And White Hair The Dwarf” will be printed and we will see the result next Wednesday!

Het is zo ver, dit boekje heeft veel zweetdruppeltjes gekost maar nu weten we volgende week hoe het boekje er uit gaat zien. Deze keer heb ik het niet via de HEMA laten drukken (het zijn eigenlijk fotoalbums) maar ik heb geleerd met Publisher te werken. Eerst was het nog moeilijk ook zelf het omslag te maken, maar met een beetje hulp van iemand die goed in rekenen is, is dat ook gelukt! Volgende week woensdag zien we het resultaat van een proefdruk. Spannend!

Kleurboeken zijn te koop.

Over het kleurboek: Hoe zagen die dagen eruit toen er nog veel sneeuw viel? En we dicht bij de kachel zaten om ons te warmen? Deze sneeuwpoppen wilden dat ook. In deel 2 van de Saartje Braafhart-reeks wordt uitgelegd hoe zij sneeuwmensen werden. Deze kleurplaten komen uit dat boekje (verkrijgbaar als Pdf.) Steeds meer volwassenen gaan kleuren. Vergeet even je zorgen en ga lekker samen met je kinderen aan de gang! Daar knapt een mens van op!

Wil je een exemplaar, e-mail me dan. Het boek kost € 5 (alleen via internet) en de handelingskosten en porto zijn € 4 als ik het in Nederland moet opsturen. Woon je in het Sidhadorp dan kom ik het zelf brengen.

Deze vrijdag komen mijn kleurboeken!

Of je nu 5 jaar bent of 30, mijn kleurboek is er voor alle leeftijden! Het is geïnspireerd op mijn boek “Hoe sneeuwpoppen sneeuwmensen werden”. (Verkrijgbaar als Pdf.) Het kleurboek heb ik op vrijdag a.s. in voorraad. En het kost € 5. Binnen Nederland met verzend- en handelingskosten € 9. In het Sidhadorp kom ik het zelf bij je brengen.

Heb je belangstelling, stuur dan een email.

Kleurplaten over een week klaar.

Mijn nieuwste kunstproject zijn kleurplaten. Erg leuk om te doen. De eerste drukproef ziet er goed uit en de platen zijn goed in te kleuren. Het blijft wel een liefhebberij en ik hoef er geen miljonair door te worden! Wil je een exemplaar reserveren stuur me dan een e-mail. Nu wacht ik nog op de volgende druk.

Kleuren zijn iets lichter.

Mijn boeken zijn klaar!

Op 5 mei a.s. ga ik mijn e-boeken (Pdf) over “Hoe sneeuwpoppen sneeuwmensen werden” uitgeven. Eén ervan is een e-boek met kleurplaten. Je kunt ze dan bestellen door een mailtje te sturen naar dit adres. Ze kosten 5 Euro per stuk.

Illustratie uit mijn e-boeken.

Gratis boek op elke hoek

Gisteren (1-2-20) stond in dagblad de Telegraaf een leuk en uitgebreid stuk van  Hortence Chen over onze minibieb in de straat.

Bron: Telegraaf weekendbijlage -VRIJ-, datum 1-2-2020: Gratis boek op elke hoek.

Fragment: „Deze minibibliotheek heeft van alles wat”, glundert Bernadette van Zuidam uit Lelystad. Ze stopt om te kijken of er wat voor haar tussen zit. Bingo! Haar oog valt op De vliegeraar van Khaled Hosseini. „De film heb ik gezien, maar het boek nog niet gelezen. Die neem ik dus mee”, zegt ze enthousiast.

IJverige fotograaf

Een week geleden ging ik een brief posten en kwam ik langs de Minibieb. Daar trachtte een fotograaf foto´s te maken van Bernadette, Sieger en de Minibieb. Dat was waar ook, de Telegraaf zou een fotograaf sturen vanwege een artikel dat over minibibliotheken ging. Nadat ik de fotograaf had gegroet even een praatje gemaakt met Bernadette en Sieger en het laatste nieuw gehoord over het dorp en haar bewoners. We stonden gezellig te kletsen en de fotograaf bleef maar knippen. “Ik hoop dat je er nu genoeg geschoten hebt”, zeiden we na een poosje. Daarna hebben we nog gezellig een tijdje met hem gebabbeld.

Een uitvinding

De Minibieb zelf vind ik een uitvinding. Na jarenlang dorre rapporten op internet te hebben bestudeerd waren de romans die ik daar vond een verademing. Ik vond er schrijvers en schrijfsters waar ik nooit van had gehoord. Het eerste boek dat ik leende vond ik zo mooi dat ik een zelfde exemplaar kocht. Dat  vertelde ik aan Bernadette waarop ze zei dat ik het exemplaar best had mogen houden. Daarna heb ik er niet alleen boeken uitgehaald maar ook andere ingelegd.

Inspiratie

Een en ander inspireerde mij om nu toch eindelijk te beginnen aan een eigen prentenboek met kleurplaten, nadat anderen al zo vaak gezegd hadden dat ik dat moest maken. Ik heb een verhaal opgeschreven dat ik al lang in mijn hoofd had en ben aan het tekenen en schilderen geslagen. Ik hoop dat mijn prentenboek binnen een jaar klaar is.

Je kunt er niet omheen. Het boek is weer helemaal terug!

Tekening uit het prentenboek.