Oprah promoot vaccins en dat is onbegrijpelijk

Vax NotOprah will be on a nationwide tour in 2020 to promote Pfizer vaccines. This contrasts with Pfizer’s being fined Billions for fraud and Oprah’s former guests who have told her of the damage to their families due to vaccines.“: More. https://www.facebook.com/WeAreJoshuaC…

Nederlandse vertaling van de site:

Oprah zal op een natie-wijde toer gaan in 2020 om vaccins van Pfizer te promoten. Dit is contrast met het feit dat Pfizer wordt veroordeeld tot het betalen van miljarden dollars vanwege fraude en dat Oprahs eerdere gasten haar hebben verteld over de schade die toegebracht is aan hun families vanwege vaccins. Er is ook bewijs dat Oprah een paar weken voor dat ze longontsteking kreeg een vaccin tegen longontsteking heeft gekregen. Bood Pfizer aan om haar te sponsoren tijdens haar toer om te voorkomen dat ze zou spreken over het feit dat hun vaccin haar ernstig ziek heeft gemaakt? Ouders staan elke keer klaar om te protesteren tegen haar misleidende vaccinepromotie (vertaler: negen steden in de USA) als ze dit tijdens haar toer ergens verdedigt.

2 en 3 december 2019: WHO wetenschappers vragen zich af of vaccins wel veilig zijn. Bron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *