Miep Bos, foto's onthulling op 2 augustus 2010.

 
foto miep bos
 
buttonStart
buttonAotobio
buttonExpositie
Miep in de media
buttonGalerie1
buttonGalerie2
buttonGalerie3
buttonGalerie4
buttonGalerie5
buttonKunstLinks
buttonLinks

 

Mijn andere websites:

gentechvrij

KunstKring Lelystad

Wolmanzouten

email:
miep@miepbos.nl

Foto's van de onthulling.

2 augustus 2010, 14.00 uur, Locoburgemeester Luchtenveld van Lelystad en de heer Paul Vaessen onthullen mijn kunstwerk "Bliss",

door gemeentewater en sidhadorpwater in twee gietertjes te gieten. Paul was het water vergeten, maar Maria Lieve woont tegenover het kunstwerk en kwam al spoedig aanzetten met een geel gietertje met water..

Daarna wilde Michael Raum, die het hek gemaakt heeft, ook Duits water in een gietertje gieten. Dat gebeurde ook!

Het had de hele tijd flink geregend, maar om 2 uur werd het droog!

Miep Bos pakt een bos zonnebloemen om aan Jan Bos (geen familie) te geven van de firma Knipscheer. Bloemen bij het kunstwerk werden weer uitgedeeld. Foto's: F. Bos.

Locoburgemeester Ruud Luchtenveld.

Foto's: F. Bos.

Er waren -ondanks de vakantie- wel 100 mensen gekomen en het was een gezellige onthulling met veel applaus en veel vrolijkheid. Foto M. Bos.

Voor de videofilmpjes die over de voorbereidingen van mijn kunstwerk "Bliss" voor het 25-jarige Sidhadorp gaan, klikt u hier. Artwork "Bliss" for the Sidha Village in English click here. For the English and Dutch Press Release click here. Nederlands persbericht (ook in het Engels). De Stentor interviewde mij op 6 juli 2010. Zie ook de tekst en foto's op de site van de Krant van Flevoland en kijk in hun agenda voor de onthulling en wat foto's .

 

Copyright © Miep Bos 2004